2022 Avrupa Rüyası Dubai Turu Rotası ve Tarihleri

Avrupa Rüyası Blog

Dünyada tatil için gidebileceğiniz ne kadar çok yer olduğunu bilseniz cidden şaşırabilirsiniz. Bunlardan birisi de Dubai’dir. Dubai turu kapsamında eşsiz bir seyahate çıkmaya ne dersiniz. Henüz tatilde ne yapacağınıza karar vermediyseniz sizin için iyi bir tercih olabilir. Birleşik Arap Emirlikleri’nin birçok bölgesini ziyaret etme fırsatını kaçırmamanız gerekiyor. Avrupa Rüyası tarafından gerçekleştirilen yurt dışı seyahatleri doğrultusunda Dubai turuna katılabilir ve harika bir seyahate kolayca katılabilirsiniz.

2022 Avrupa Rüyası Dubai Turu Rotası

Avrupa Rüyasının birçok turu vardır. Dubai turuna katılarak birbirinden güzel yerleri görme fırsatına sahip olabilirsiniz. Uçaklı yurtdışı turları kapsamında yapılacak olan seyahat hem konforlu hem de eğlenceli olacaktır. Göreceğiniz yer sayısı oldukça fazladır. Birçok yeri doyasıya gezeceğiniz ve güzel anılar biriktireceğiniz yılbaşı turları 2022 kapsamında Birleşik Aram Emirlikleri’nde güzel bir seyahate çıkabilirsiniz. Göreceğiniz yerler şunlardır:

1. Dubai

2. Burj Khalifa

3. Meena Pazar

4. Çöl Safari Turu

5. Abu Dhabi Turu

6. Yas Island

7. Ferrari World

8. Global Village

9. Bastakiya Bölgesi

Tüm Ekstra Turlar Dahil Dubai Turu

Dubai turunda sizlere birçok imkan sunulur. Öncelikle gezi boyunca rahat konaklama imkânına sahip olacaksınız. Turlar her gece konaklamalı olarak gerçekleştirilir. Gece güzel ve kaliteli otellerde kalırsınız ve ertesi gün geziye kaldığınız yerden devam edersiniz. Dubai’nin görkemli ve şatafatlı dünyasına giriş yapmak isteyen kişiler bu tura katılabilir. Gezinizde Flydubai kalitesinde yararlanma fırsatına sahip olacaksınız. Aynı zamanda konaklamayı 4 yıldızlı otellerde yapacaksınız. 4 günde gerçekleşecek olan gezide 3 gece konaklama yapılır.

2022 Dubai Turu Tarihleri

Dubai turuna katılmak istiyorsanız tarihlere dikkat etmeniz gerekir. Aynı zamanda erken başvuru yapmanızda da fayda var. Tarih yaklaştıkça kontenjanlar daha hızlı dolduğunda yer bulamama durumuna karşı bir süre öncesinde kayıt yaptırmak daha iyi olacaktır. Dubai turu 2022 şu tarihlerde gerçekleşecektir:

  • 28 Ocak – 31 Ocak 2022

Avrupa Rüyası Tur Fiyatı Nedir?

Avrupa Rüyasının turları sizleri uygun fiyatlarla tatil yapma konusunda memnun ediyor. Hem uygun fiyatlı olması hem de çok eğleneceğiniz, iyi zaman geçireceğiniz bir tatil olması ile ön plana çıkıyor. Avrupa’da yurt dışı tatili denince akla gelen ilk kurum Avrupa Rüyasıdır. Dubai turu fiyatı ise sadece 995 Euro olması ile avantaj sağlıyor. Bu kadar uygun bir fiyata lüks ve ışıltının merkezi olan yerleri görmek ve hayatınız boyunca iyi hatırlayacağınız bir seyahate çıkmak için bu tura katılabilirsiniz. Üstelik isteyen kişiler taksitli bir şekilde ödeme yapabiliyor. Böylece tek seferde ödeme yapmanıza da gerek kalmıyor.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • İstanbul – Dubai- İstanbul Flydubai Hava Yolları tarifeli seferleri ile uçuş
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli
  • Havalimanı karşılama hizmeti ve havalimanı – otel – havalimanı transferleri
  • 4 yıldızlı otellerde 3 gece konaklama
  • Tüm ekstra turlar dahil
  • Otellerde açık büfe kahvaltılar
  • Programda belirtilen yemekler (1 öğle, 2 akşam yemeği)
  • Burj Khalifa, Meena Pazar, Çöl Safari Turu, Abu Dhabi Turu, Yas Island, Ferrari World, Global Village, Bastakiya Bölgesi katılımcılara hediye ediliyor.
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Seyahat Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Programda açıkça belirtilmeyen yemekler
  • Yerel personele verilmek üzere bahşiş
  • Yurt dışı çıkış harcı
  • Seyahat Güvence Paketi
  • Dubai Vizesi Ücreti (Yeşil pasaportlar muaf)

Dubai Turunda Gezeceğiniz Yerler

Dubai’de gerçekleştirilecek olan tur birçok bölgede yapılacak olan seyahatleri kapsar. Bu seyahatler doğrultusunda birbirinden güzel yerleri görmeniz ve eşsiz fotoğraflar çekmeniz mümkün oluyor. Avrupa Rüyasının gezileri yolcular tarafından tam not almayı başarıyor. Avrupa Rüyası tur yorumları da bu doğrultuda yüksek müşteri memnuniyeti içeriyor. Dubai turunda Dubai, Burj Khalifa, Meena Pazar, çöl safari turu, Abu Dhabi turu, Yas Island, Ferrari World, Global Village, Bastakiya Bölgesi gibi yerleri ziyaret edecek ve doyasıya gezeceksiniz.

Dubai Turunda Neler Yapacaksınız?

  • 1. Gün

İlk gün Flydubai Hava Yolları ile Dubai’ye gidersiniz. Sabah Dubai’ye vardıktan sonra ise geziye başlanmış olur. Rehber eşliğinde şehir turu gerçekleştirilir. Emirates Towers, Dubai’yi iki bölgeye ayıran Dubai Creek, Souk Medinat, Sheikh Palace, Burj Al Arab gibi yerleri görme fırsatına sahip olursunuz. Bunların yanı sıra Jumeriah Palmiye Adası, Mall of Emirates, Gökdelenler Caddesi gibi birçok yeri daha gezecek ve kaliteli vakit geçireceksiniz. Şehir turundan sonra otele gidene kadar serbest zaman geçirilir. Sonrasında ise akşam yemekli bir tekne turuna katılacaksınız. Dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’da fotoğraf için mola verilir. Burada dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen Duabi Mall da yer alır. Bu alışveriş merkezi de ziyaret edilir. Geziden sonra gece Dubai’de bulunan otelde konaklama gerçekleştirilir.

  • 2. Gün

Sabah otelde yapılan kahvaltı sonrasında sizlere özel zaman tanınır. Bu zamanda alışveriş yapabilir ya da deniz ve güneşten yararlanabilirsiniz. Sonrasında ise Dubai çöl safari turu yaparsınız. 4x4 araçlar ile yapılan bu turda hem çok eğlenecek hem de unutulmayacak anlar yaşayacaksınız. Çöldeki bedevi kampı da ziyaret edilir ve burada yapılan eğlencelere dahil olunur. Açık büfe akşam yemeği, deve gezintisi, nargile gibi birçok şey ile kültüre özgü kaliteli zaman geçireceksiniz.

  • 3. Gün

3. gün Dubai’de geçireceğiniz en hareketli günlerden birisi olacak. Sabah kahvaltısından sonra yine serbest zaman tanınır. Sonrasında ise öğle yemekli Abu Dhabi turuna katılırsınız. Sheikh Zayed Büyük Camii, Ferrari World, Yas Island gibi yerleri görebileceksiniz. 40 yıl boyunca küçük bir balıkçı kenti olarak işletilen başkentin ne kadar modern bir dönüşüme uğradığına kendi gözleriniz ile şahit olacaksınız. Ziyaret edeceğiniz yerlerden birisi oaln Sheikh Zayed Büyük Camii, dünyanın en büyük 4. Camisi olma özelliğine sahiptir. Gezi bittikten sonra ise otele gidersiniz ve dinlenirsiniz. Gece yine Dubai otelinde geçirilir.

  • 4. Gün

Gezinin son gününde otelde sabah kahvaltı yaparsınız. Ardından çıkış işlemleri yapılır ve sizlere serbest zaman tanınır. Bu serbest zamanda deniz, kum, güneş, alışveriş sizinle birlikte olacaktır. Sonrasında rehber ile Dubai Frame ziyaret edilir. Dubai’yi yüksekten seyretme ve fotoğraflama imkânı bulacaksınız. Aynı zamanda buradaki en eski yapı olma özelliğine sahip olan El Fahidi Hisarı’ndaki Dubai Müzesi’ni gezersiniz. Aynı zamanda Dubai’nin geleneksel teknesi Abra ile Altın ve Baharat çarşısına gidebilirsiniz. Tur tamamlandıktan sonra ise havalimanına doğru yola çıkılır. Havalimanında gerekli işlemler yapıldıktan sonra Flydubai Hava Yolları ile İstanbul’a uçulur. Akşam saatlerinde şehre varılarak tur tamamlanır.

Avrupa Rüyasına Nasıl Başvuru Yapabilirsiniz?

Dubai’de eşsiz bir tura katılmak isteyenler Avrupa Rüyasına başvuru yapabilir. Bu başvuru için sadece sitede yer alan formu doldurmanız ve size geri dönüş yapılmasını beklemeniz gerekir. Belirtmek gerekir ki sunulan tatil paketlerinde single farkı yok. Aklınıza takılan bir soru olması durumunda hem sitedeki destek butonundan hem de 0850 840 18 06 numarasından dilediğiniz zaman yardım alabilirsiniz.

BLOG KATEGORİ