2022 Büyük İtalya Turu Tarihleri ve Rotası

Avrupa Rüyası Blog

Bir sonraki tatilinizde ne yapacaksınız? Henüz karar vermediyseniz sizler için harika bir fırsat var. İtalya turu tam ihtiyacınız olan tatili sizlere sunacak. İtalya’nın birbirinden güzel şehirlerini görme fırsatına sahip olacağınız bu turda tam 3 ülke ve 15 şehir göreceksiniz. Avrupa Rüyası tarafından gerçekleştirilen tur, aradığınız tatili sunacak.

2022 Büyük İtalya Turu Rotası

Yurtdışında tatil yapmak isteyen kişiler için otobüsle İtalya turu tam olarak aranan fırsat. Avrupa Rüyasının bu tatil paketinde şu ülke ve şehirleri görme fırsatına sahip olacaksınız:

  • Selanik, Parga, Yanya – Yunanistan
  • Bari, Roma, Napoli, Positano, Amalfi Sahilleri, Floransa, Pisa, Cenova, Milano, Verona, Venedik - İtalya
  • Vatikan

Tüm Ekstra Turlar Dahil Her Gece Konaklamalı

Avrupa Rüyasının İtalya seyahati oldukça geniş kapsamlıdır. Üstelik bu seyahat her gece konaklamalı olarak gerçekleştirilir. Başta İtalya olmak üzere Yunanistan ve Vatikan’ı da gezeceğiniz gezide çok iyi vakit geçirebilirsiniz. İtalya turu 2022 paketi kapsamında sizlere birçok ekstra tur da hediye edilir. Böylece oldukça fazla yeri ziyaret etme imkânınız olur.

2022 Büyük İtalya Turu Tarihleri

İtalya’da ve genel olarak yurt dışında tatil yapmak isteyenlerin buna uygun tarihler için yer ayırtması gerekir. Aksi takdirde kontenjanlar dolabilir ve tatiliniz ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Erkenden başvuru yapmanız yerler dolmadan seyahate katılmanıza imkân tanır. İtalya ve Yunanistan turu 2022 gezisi şu tarihlerde olacaktır:

  • 21 Temmuz – 30 Temmuz

Büyük İtalya Turu Fiyatı Nedir?

İtalya’nın ilgi çekici kültürünü görmeye hazır mısınız? Tarih boyunca her zaman önemli ve kültürel açıdan zengin bir ülke olan İtalya, yurt dışında mutlaka gezilmesi gereken yerlerden birisidir. 3 ülke ve 15 şehir göreceğiniz büyük İtalya turu fiyatı sadece 995 Euro olarak belirlenmiştir. Bu fiyata birçok farklı hizmet dahildir ve hem peşin hem de taksitli bir şekilde ödeme seçenekleri sunulur.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Lüks otobüslerle şehirlerarası yolculuk
  • 6 gece otel konaklaması (2 kişilik odalarda)
  • 2 gece Adriyatik gemi konaklaması (4 kişilik kamaralarda)
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Konaklama kahvaltıları (6 gün)
  • Şehir vergileri
  • Tüm ekstra turlar dahil
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Bagaj Hakkı (Orta boy valiz + sırt çantası)

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

İtalya turunda fiyata dahil olmayan bazı ücretler vardır ve bunlar şöyledir:

  • Schengen Vizesi Ücreti 175 Euro (Yeşil pasaportu veya hizmet pasaportu olan katılımcılar vizeden muaftırlar)
  • Seyahat güvence paketi
  • Müze giriş ücretleri
  • Otel kahvaltıları hariç yeme-içme masrafları, kişisel harcamalar
  • Şehir içi ulaşım (metro, tren, vapur vs.) giderleri
  • Yurtdışı çıkış harcı 50 TL

Büyük İtalya Turunda Gezeceğiniz Ülke ve Şehirler

Avrupa Rüyası, gerçekleştirdiği yurtdışı turları ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyor. Ufak bir inceleme yapıldığında Avrupa Rüyası tur yorumları konusunda ne kadar olumlu değerlendirme olduğu görülebilir. Bu tura katılarak Yunanistan, İtalya ve Vatikan ülkelerini görebilirsiniz. Burada göreceğiniz toplamda 15 farklı şehir vardır. Böylelikle farkı kültürleri yakından tanıyacak ve eşsiz bir tatil geçireceksiniz.

Yunanistan

Turun ilk durağı Yunanistan’dır. Selanik’e vardıktan sonra burada şehir turu gerçekleştirilir. Beyaz Kule, Atatürk’ün evi gibi yerler görülür. Osmanlı ve Bizans eserleri incelenir. Bundan sonra ise Parga şehrine geçilir. Pargalı İbrahim Paşa’nın şehri de görüldükten sonra İgoumenitsa’ya gidilir ve feribot gelene kadar serbest zaman geçirilir.

İtalya

İtalya’da çok kapsamlı bir gezi gerçekleştirilir. İlk olarak feribot ile Bari şehrine gelinir. Bari’de şehir turu gerçekleştirildikten sonra serbest zaman geçirirsiniz. Sonrasında ise ülkenin güzel turistik yerlerinden birisi olan Amalfi Sahilleri ziyaret edilir. Amalfi kıyılarında ünlü bir kasaba olan Positano da gezilir. Gezi tamamlandıktan sonra ise Napoli’ye doğru yola çıkılır ve gece otelde kalınır.

Napoli’de yapılan gece konaklamasının ardından sabah kahvaltısı yapılır ve şehir gezisine çıkılır. Napoli her şeyi ile eşsiz şehirlerden birisidir. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan sokakları, kaleleri, meydanları ve daha birçok yeri ile ilginizi çekecektir. Kraliyet Sarayı, Centro Storico, San Francesco di Paola Bazilikası, Galleria Umberto gibi yerler görülür.

Napoli gezisinden sonra başkent Roma’ya geçilir. Dünyanın merkezindeki kent olarak isimlendirilen Roma’da rehber eşliğinde muazzam bir şehir turu yaparsınız. Antik dönemden Rönesans’a kadar uzanan eşsiz yapıları ile sizi büyüler. Kolezyum, Aşk Çeşmesi, Roma Forumu, İspanyol Merdivenleri ve benzeri daha birçok yeri görme fırsatına sahip olacaksınız. Gece burada kalınır ve ertesi gün tura devam edilir.

İtalya’da görülecek olan yerler arasında Floransa sizi çok etkileyecek şehirlerden birisidir. Rönesans’ın başkenti olan bu şehir rehber eşliğinde gezilir. Şehirde Signoria Meydanı, Duomo Katedrali, Ponte Vecchio Köprüsü, Vecciho Sarayı göreceğiniz yerlerden sadece bazılarıdır. Dünyanın en fazla fotoğraflanan kulelerinden birisi olan Pisa kulesini görmeye de gidilir.

Floransa’da yapılan geziden sonra Cenova kentine geçilir. Gece otelde kalınır ve sabah kahvaltısından sonra şehir turuna başlanır. Burası Kuzey İtalya’nın tarihi liman kenti şeklinde tanımlanabilir. Aynı zamanda Kristof Kolomb’un doğduğu yer olarak da bilinir. Ferrari Meydanı, Cenova Katedrali, Kristof Kolomb Evi, Porta Soprana gibi yerleri görme fırsatına sahip olacaksınız.

Milano bir sonraki duraktır. Dünya’da modanın başkenti olarak bilinen bu şehirde çok iyi zaman geçirebilirsiniz. Rehber ile birlikte harika bir şehir turu yaparsınız. Sforzesco şatosu, Duomodi Milano, Galleria Vittorio Emanuele II gibi yerleri görebileceksiniz. Sonrasında ise otele geçersiniz. Gece konaklaması Milano otelinde gerçekleştirilir.

Milano’da geçirilen geceden sonra sabah kahvaltısı yapılır ve Verona şehrine geçilir. Bu şehir Rome ve Juliette’in aşklarının yaşandığı şehir olarak bilinir. Rehber eşliğinde Erbe Meydanı, Juliet’in evi, Arena di Verona, Via Mazzini Caddesi, Piazzadei Signori gibi birçok yeri göreceksiniz. Verona gezisi sizi hem büyüleyecek hem de etkisi altına alacaktır. Bu şehirden sonra ise yine eşsiz güzellikleri ile ünlü bir kent olan Venedik’e geçeceksiniz.

Kanalları ile meşhur olan Venedik, İtalya’ya giden herkesin mutlaka ziyaret ettiği bir şehirdir. Venedik’e ulaştıktan sonra limanda sizi bekleyen tur teknesine binersiniz. Bu tekne ile San Marco Meydanı’na gidilir. Daha sonra tur rehberi size kapsamlı bir şehir gezisi yaptırır. Buradaki gezi bitince önce gemi ile İgoumenitsa’ya sonra da oradan Yanya’ya gidilir. Yunanistan Yanya şehir gezisinden sonra İstanbul’a dönülür.

Vatikan

İtalya’da Roma gezisi yapılırken Vatikan’a da gidilir. Burada rehber tarafından size çok güzel bir tur yaptırılır. Vatikan turunda birbirinden güzel yapıları görme fırsatına sahip olabilirsiniz. Sonrasında İtalya gezisine devam edilir.

Avrupa Rüyası'na Nasıl Başvuru Yapabilirsiniz?

Avrupa Rüyası turuna başvuru yapmak için kurumun internet sitesinde yer alan kayıt formunu doldurun. Formu doldurmanızdan sonra sizinle iletişime geçilecektir. Canlı destek butonundan merak ettiğiniz ve aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz. Aynı zamanda 0850 840 18 06 numarasını arayarak da kayıt işlemleri yaptırabilirsiniz. Son olarak eklemek gerekirse Avrupa Rüyası yurt dışı seyahatlerinde single farkı yok.

BLOG KATEGORİ