2022 Büyük Avrupa Turu Rotası ve Tarihleri

Avrupa Rüyası Blog

Avrupa Rüyası’nın 2021 Eylül ve Ekim aylarında otobüsle Avrupa turu yapmasıyla pandemi dönemiyle beraber evlere kapanan gezginler için yeniden yollar açıldı. Ayrıca bununla kalmayıp Avrupa Rüyası 2022 Büyük Avrupa turu tarihleri ve rotalarını açıkladı.

Vakaların ortaya çıktığı ilk zamanlardan itibaren zaman zaman açılmalar olsa da çoğu kişi istediği gezi planlarını gerçekleştiremedi. Aşının bulunmasıyla beraber insanlar rahatladı ve 2022 yılında yapılacak gezilerle, çoğu kişi özlemle beklediği maceralara çıkabileceğine dair ümitlenmeye başladı. Elbette ki uzun süredir yaşanan kapanmalar, gezilere katılmanın önündeki tek engel değildi. Bozulan ekonomik durumlar da gezginlerin geziler için ayırdığı bütçeleri kısmalarına neden oldu. Neyse ki Avrupa Rüyası turları ekonomik ve güvenli gezi planlarıyla birçok kişinin yeniden turlara katılım sağlamasına yardımcı oldu.

2021’de Avrupa’ya tur yapan tek tur firması olan Avrupa Rüyası, sınırları yıkarak 14 ülke 28 şehri katılımcılarına gezdirdi. Siz de gezi planlarınızda Avrupa Rüyası’nı tercih edebilir, bu sayede oldukça uygun fiyatlara yurtdışı turları gerçekleştirebilirsiniz.

Büyük Avrupa Turu İçin Avrupa Rüyası EKO ve PLUS

2022 büyük Avrupa turu, iki ana rotadan oluşmaktadır. Avrupa Rüyası PLUS turunda 17 günde 14 ülke ve 30 şehir gezilmektedir. Gezilen ülkeler: Yunanistan, İtalya, Vatikan, Slovenya, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Çekya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İsviçre ve San Marino’dur.

2022 Büyük Avrupa turu rotası olan Avrupa Rüyası EKO turunda ise 16 günde 14 ülke ve 28 şehir gezilmektedir. Yunanistan, İtalya, Vatikan, Sırbistan, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Çekya, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İsviçre ve Bulgaristan rotalarının ziyaret edildiği turda, 11 gece konaklama bulunmaktadır.

Her iki Avrupa turu rotası da single farkı olmayan tur konseptine sahiptir. Tüm ekstralar fiyata dahil olup sizlerden single farkı talep edilmemektedir.

2 kişilik odalarda konaklama sağlanan tura yalnız katılanlar kendilerine en uygun katılımcılarla eşleştirileceklerdir. Bu eşleşme sonucunda yalnız başınıza çıktığınız bu turda yeni arkadaşlıklar edinmeniz kolaylaşacak ve belki de ömür boyu sürecek dostlukların ilk adımları atılmış olacaktır.

Rotaların her ikisinde de gemi yolculuğu bulunmaktadır. 4 kişilik kamaralarda yapılacak olan bu yolculuk, oldukça sıra dışı bir deneyim olarak anılarınızdaki yerini alacaktır. Adriyatik Denizi’nde yapacağınız gemi yolculuğu ile sınır kapılarında zaman kaybetmeden Avrupa şehirlerini kolayca gezebileceksiniz.

Avrupa Rüyası Eko ve Plus Tur Tarihleri

2022 Büyük Avrupa turu eko ya da plus olarak tercih edilebilmektedir.

2022 Avrupa Rüyası EkO Tur tarihleri şöyle:

  • 1 Temmuz - 17 Temmuz 2022
  • 22 Temmuz - 7 Ağustos 2022
  • 12 Ağustos - 28 Ağustos 2022
  • 2 Eylül - 18 Eylül 2022

4 farklı tarihte otobüsle Avrıpa turu olarak gerçekleştirilecektir.

2022 Avrupa Rüyası Plus turu tarihleri ise şöyle:

  • 2 Temmuz - 19 Temmuz 2022
  • 1 Ağustos - 18 Ağustos 2022

tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm bu tarihler daha şimdiden %50’nin üzerinde bir doluluk oranına ulaşmıştır. Tur alımında tüm ekstra turlar dahil olduğundan tek bir ücret ödeyerek her şeyden faydalanılan bu turlara katılıp, eğlenceli bir macera yaşamak için siz de hemen kaydınızı yaptırın.

Avrupa Rüyası Büyük Avrupa turuna nasıl kayıt olabilirim?

2022 Büyük Avrupa tur tarihleri açıklandıktan sonra en çok sorulan sorulardan biri de kayıtların nasıl yapılacağıdır. Yılın seyahat acentesi seçilen Avrupa Rüyası ile muhteşem bir geziye çıkmak için başvuru formunu doldurduktan sonra, kısa süre içinde yol danışmanlarımız tarafından aranarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeyle tur kaydınızı yapabilirsiniz.

BLOG KATEGORİ