2022 Büyük Britanya ve İngiltere Turu Kayıtları Devam Ediyor

Avrupa Rüyası Blog

Yaz için erkenden tatil planı yapmak isteyenler için Britanya Rüyası seçeneği çok önemli bir fırsat olarak ön plana çıkıyor. Büyük Britanya turu kapsamında birden fazla ülkeyi ve çok sayıda şehri ziyaret edebilir ve hayatınızın en iyi tatil deneyimlerinden birisini elde edebilirsiniz. Avrupa Rüyasının sunduğu tatil fırsatlarından birisi olarak yurt dışında eğlenceli vakit geçirmenin anahtarı bu tur oluyor. Britanya turu ile eşsiz güzelliklere şahit olabilirsiniz.

2022 Büyük Britanya Turu Rotası

Avrupa Rüyası tatil fırsatları ile bu alanda en fazla ön plana çıkan firma oluyor. Yurt dışında sayısız ülkeyi gezme fırsatı sunan firma Britanya Rüyası ile hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda, İrlanda ve Galler’i gezerek çok iyi bir tatil deneyimi elde edebileceksiniz. Gezeceğiniz ülke ve şehirler şu şekildedir:

  • Londra, Liverpool, Manchester, York, Newcastle, Stratford Upon Avon, Oxford, Stonehenge, Bath, Chester, Durham, Nottingham, Northumberland (İngiltere)
  • Glasgow, Edinburgh, Falkirk – Kelpies, Stirling (İskoçya)
  • Belfast, Devler Kaldırımı (Kuzey İrlanda)
  • Dublin (İrlanda)
  • Cardiff (Galler)

Belirtilen şehirlerde eşsiz turlara hazır mısınız? Uçaklı yurt dışı turları ile Avrupa Rüyasının tatil kampanyalarını inceleyebilir ve bu deneyimi elde edebilirsiniz.

Her Gece Konaklamalı Büyük Britanya ve İngiltere Turu

Tatil kampanyaları kapsamında sizlere tüm ekstra turların dahil olduğu bir paket sunuluyor. Büyük Britanya’nın eşsiz güzelliklerini görmek isteyenler ekstra turlar ile daha fazla tarihi, kültürel ve doğal yeri ziyaret edebiliyor. İngiltere’nin kendine has kültürünü en derinden yaşamak için İngiltere turu 2022 paketleri incelenebilir. Sizleri memnun edeceğine emin olabileceğiniz bu seyahat planı, İngiltere’yi doruklarda yaşamanıza fırsat veriyor. Üstelik her gece iyi ve güzel yerlerde konaklamanıza da imkân tanınıyor.

Büyük Britanya ve İngiltere Turu Tarihleri

Büyük Britanya ve İngiltere turuna katılmak isteyen kişiler şu tarihlerde katılabilir:

  • 7 Temmuz – 17 Temmuz 2022
  • 18 Ağustos – 28 Ağustos 2022

Britanya Rüyası Tur Fiyatı Nedir?

Türk Hava Yolları ile kaliteli bir uçuşun gerçekleştirildiği ve her gece konaklamalı olan Britanya Rüyası turunun fiyatı sadece 1995 Euro’dur. 11 günde 5 ülke ve tam 20 şehir gezme fırsatına sahip olmak için bu tura katılabilirsiniz. Adeta bir kültür şenliği olarak gösterilebilecek gezide Büyük Britanya’nın her detayını görme fırsatına sahip olacaksınız. Bütün bu tur için ödemeniz gereken Britanya turu fiyatı 1995 Euro oluyor.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

Britanya turuna katılacak olan kişiler için pek çok hizmet sunuluyor. Avrupa Rüyasının bu tatil kampanyasında sizlere sundukları tamamen eşsiz bir tatil fırsatı olur. Birçok hizmet fiyata dahil edilmiştir. Fiyata dahil olan Britanya turu 2022 hizmetleri şu şekildedir:

  • Lüks otobüsler ile şehirlerarası yolculuk
  • 10 gece konaklama imkânı
  • İstanbul – Londra için gidiş dönüş Türk Hava Yolları uçak bileti
  • Belfast – Cairnryan, Holyhead – Dublin feribot biletleri
  • Konaklama kahvaltısı hizmetleri
  • Profesyonel rehberlik hizmeti
  • Tüm ekstra turlar dahil
  • Şehirlerde ödenmesi gereken vergiler
  • Mesleki sorumluluk sigortası
  • Bagaj hakkı

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Avrupa Rüyası’nın Britanya için düzenlemiş olduğu tur kampanyasında İngiltere vizesi gerekir. Bu konularda danışmanlardan detaylı bilgiler alabilirsiniz. Fiyata dahil olmayan hizmetler şunlardır:

  • Seyahat güvence paketi
  • Müzeler için giriş ücretleri
  • Yurtdışı çıkış harcı
  • Vize ücretleri
  • Bireysel olarak yapılan harcamalar ve yeme içme giderleri

Büyük Britanya Turunda Gezeceğiniz Ülkeler

Britanya Rüyası olarak adlandırılan gezi paketinde sizleri memnun edecek birçok seyahat bulunuyor. Büyük Britanya turu kapsamında toplamda 5 ülke gezeceksiniz. Bu 5 ülke İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda, İrlanda ve Galler’dir. Genel olarak Avrupa Rüyası tur yorumları son derece olumludur. Turlara katılan insanlar hayatları boyunca unutmayacakları bir deneyim elde ettiklerini ifade ediyor.

 Bu doğrultuda da Büyük Britanya ve İngiltere turu da çok beğeniliyor. Kendinizi İngiltere’nin sokaklarında önemli yerlerinde gezerken çok özgür hissedeceksiniz. 5 ülkede toplamda 20 şehri doya doya gezeceksiniz. Yani son derece dolu bir tur geçirebilirsiniz. Henüz tatil için ne yapacağınıza karar vermediniz mi? İşte Avrupa Rüyası sizler için bu noktada ön plana çıkıyor.

Büyük Britanya’da Gezeceğiniz Ülkeler

İNGİLTERE

İngiltere ilk gidilecek ülkedir. Londra’ya giderek burada harika bir şehir turu yapacaksınız. Big Ben, Tower Bridge ve benzeri birçok yeri gördükten sonra geceyi otelde geçireceksiniz. Ertesi gün tur kaldığı yerden devam edecek ve Londra’nın güzelliklerini göreceksiniz. Buradan sonra ise Stonehenge, Bath ve Cardiff şehirleri gezilir. Şehirlerin önemli yerleri görüldükten sonra ertesi gün Chester ve Liverpool şehirlerinde rehber eşliğinde gezilir ve serbest zaman geçirilir.

Liverpool Katedrali, The Beatles Story, Albert Dock Limanı gibi yerler gezilir. Aynı zamanda geziden sonra gece Liverpool şehrinde bir otelde geçirilir. Buradan sonra ise sıradaki durak Galler olacaktır. Daha sonralarda İngiltere’de yine Newcastle, Durham, Northumberland, York, Nottingham, Stratford Upon Avon, Oxford gibi şehirler de ziyaret edilecektir. En son ise Londra’da kalınacak ve İstanbul’a dönüş yapılacaktır.

GALLER

Galler ülkesinde Holyhead Kasabası ziyaret edilir. Burası bir sahil kasabasıdır ve gezmek için güzel bir yerdir. Galler gezisinde çok fazla şehir ziyaret edilmeyecektir ancak kasaba oldukça detaylı bir şekilde gezilecektir. Buradan bir sonraki ülkeye gitmek içinse feribota binilecektir. Galler’in Holyhead kasabası gezildikten sonra feribota doğru yola çıkılır.

İRLANDA

İrlanda’nın Dublin şehrine feribot ile gelerek burada geziye başlayacaksınız. Crafton Street bölgesi ve Temple Bar gezildikten sonra gece burada otelde kalınır. Sabah ise kahvaltıdan sonra şehir gezisi devam eder. Müzeler Bölgesi görülür. Daha sonra ise Devler Kaldırım’ına gidilir. Burası dev hikâyeleri ile ünlü olan ve çok bilindik bir yerdir. Devler Kaldırımı bölgesinde fotoğraf molası verilir.

KUZEY İRLANDA

İrlanda’da Devler Kaldırımı gezisinden sonra Kuzey İrlanda’ya geçilir. Buradaki durak ülkenin başkenti olan Belfast olur. Rehber sizlere etkileyici bir Belfast turu düzenler. Belfast Şehir Merkezi ve Belediye Binası ziyaret edilir. Aynı zamanda Titanic Belfast Museum’u da görürsünüz. Gece ise şehirde bir otelde konaklama gerçekleştirilir.

İSKOÇYA

Kuzey İrlanda’da yapılan geziden sonra Belfast limanından feribot ile İskoçya’ya gidilir. Cairnryan gezildikten sonra Glasgow’a gidilir. Glasgow Katedrali, City Chambers, George Meydanı gibi yerler rehber eşliğinde gezilir. Rehber sizlere bu alanları en iyi şekilde tanıtır ve etkileyici bir gezi geçirmenizi sağlar. İskoçya’da Stirling Kalesi, Scott Anıtı, İskoçya Milli Müzesi gibi yerler de görülür.

Britanya Rüyasına Nasıl Başvuru Yapabilirsiniz?

Britanya Rüyası sizlere çok iyi bir tatil imkânı sunuyor. Ayrıca bu turlara katılmak isteyen kişiler için single farkı yok. Tura katılmak isteyen kişiler Avrupa Rüyasının internet sitesi üzerinden başvuru formu doldurabilir.

Formu doldurduktan sonra sizlere geri dönüş yapılacak ve kayıt işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda 0850 840 18 06 numaralı telefonu arayarak danışmanlar ile görüşebilir ve hem kayıt yaptırabilir hem de merak ettiğiniz konular hakkında bilgi alabilirsiniz. Sitedeki canlı destek butonunu kullanarak da danışmanlara soru sorabilirsiniz.

BLOG KATEGORİ